Tarok Museet – lær mere om dette steds historie

Tarok -museet er et unikt sted, ikke kun fordi det har den største samling af sjældne og eksotiske heste i verden, men også fordi det er et meget interessant museum med en fascinerende historie. Museet ligger i den berømte Uluru-Kata Tjuta National Park, hvilket betyder, at du kan komme ind derfra hvor som helst.

Tarok -museet ligger cirka en time fra Adelaide, hovedstaden i South Australia. I dette tids svingende brevbrev er der små detaljer, der viser, hvor langt dette museum er kommet siden åbningen i 1962. Det blev besøgt af dronning Elizabeth II og præsident Gerald Ford samt andre berømte personer, der var en del af den australske kongefamilie.

Hvordan blev Tarok -museet til? Hvad handler det om? I denne artikel vil vi forsøge at besvare disse spørgsmål. Tarok -museet blev oprettet af en berømt hesteopdrætter fra Polen ved navn Stald Kima.

Tarok -museet blev bygget i år 1869, lige efter at de første pony -løb blev afholdt i Japan. Det havde oprindeligt en unik samling på over 1000 heste og ponyer. Efter at en brand ødelagde den, overlevede imidlertid kun omkring 50 af dens samling. Siden har museet været åbent for offentlige besøg på årsbasis indtil nu!

Ud over museudstillingerne har du også mulighed for at se nogle af disse længe uddøde heste samt deres originale genetik og avlsteknikker brugt i disse tider!

Det siges, at Tarok -museet blev oprettet i 1941 af en af Japans største rytterryttere Kima, der gjorde en indsats for at popularisere trav i Japan. Det siges også, at hesten Stald Kima har været en af hans bedste heste. Så dette museum blev opkaldt efter ham.

Tarok Museet – gratis adgang

Dette afsnit fungerer som en kort introduktion til Tarok -museet og er også et godt sted for os at præsentere museet og dets grundlægger, Stald Kima.

Tarok er en organisation, der blev dannet i 2009 af hjertekirurg Dr. Kari Janne (Janne) ‘Kimi’ (Kim) Høst (Høst). Som en af de første hestevæddelæger i Norge var Kimi fascineret af heste fra en meget tidlig alder. Han havde allerede været et aktivt medlem af Norwegian Horse Racing Association (NSR) i et par år, før han dannede Tarok Museum – en nonprofit -organisation dedikeret til at bevare og bidrage til hesteavl og væddeløb i Norge.

Related Post